(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Metalen golfplaten

Metalen golfplaten of soms ook wel stalen golfplaten genoemd, zijn een perfect om te gebruiken voor een overkapping of schuur. Deze stalen golfplaten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

per pagina

Voordelen van stalen golfplaten

Stalen golfplaten zijn handzaam vanwege het lichte gewicht. Hierdoor is het gemakkelijk om de stalen golfplaten te monteren. De golfplaten zijn voorzien van een coating aan de bovenzijde in de kleur antraciet. Vanwege deze coating hebben stalen golfplaten een lange levensduur.

 

Montage

Gebruik voor het vastzetten van deze metalen golfplaten alleen dak en gevelschroeven. Deze kunt u het beste direct mee bestellen. Deze schroeven zijn voorzien van een EPDM ring die lekkage tegengaat. De schroeven net als de metalen golfplaten antraciet gekleurd voor een nette afwerking. Bij het leggen van golfplaten dient u rekening te houden met de werkende breedte. Dit is de totale lengte van de plaat minus de overlap die nodig is. De werkende breedte van deze metalen golfplaten is 98,8 cm. De zijkanten van het dak kunt u het beste afwerken met een windveer.